Warrior Legend

WL logo 1

One of Mangapolis´ honored citizens has a comic blog that I would like to share here. For the english version go directly to his comic blog on http://risingdesignworks.blogspot.no.

Warrior Legend -Prolog-

For nesten 800 år siden, ble en legenden om Warrior skrevet ned for å hjelpe andre!

På den tiden, i den verden, i byen Augo. Folks sterke forestillinger til denne byen, hindrer dem å selv ønske å forlate eller bor utenfor den. Det er ikke noe bedre sted da Augo sier deres leder, The Chief.

Zakaria en eventyrer som arbeider i hemmelighet, utforsker omverdenen under Chiefs kommandoer. En dag han blir utestengt fra Augo for å bringe inn et nyfødt barn som han fant tapt i skogen et sted der ute. En ikke-Augoer er kjent som en “Outsider” og er ikke spesielt velkommen, siden han bare er et barn som er gitt til munkene for omsorg.

Barnet Ozias vokser opp, med ham bærer han en gave! Av munkene er det oppdaget at hans evner er noe utenom det helt vanlige. Med det, ser The Chief fordelen med å la ham vokse opp som i Augo for å trene sine soldater en dag. Av alle de soldatene han trener, blir han en nær venn med en av dem, Enoch. Denne personen deler sterkt preg av denne egenskapen.

En dag endrer verden seg drastisk, er krigen kommer til Augo! Noe har våknet! Verden er i ferd med å sakte falle fra hverandre, som en naturkatastrofe. Ozias, uten å helt forstå hva som skjer, ender opp i sentrum av denne vanvittige situasjonen. Denne tingen, må det stoppes..?